Hur fixar jag Minecraft-fel io.netty.channel.ConnectTimeoutException-anslutning tidsavbruten?

Hej, jag har problem med Minecraft. Jag har spelat på min väns server utan problem i flera månader och plötsligt kan jag inte längre ansluta. Istället får jag följande fel: 'io.netty.channel.connecttimeoutexception connection time out.' Allt jag kan Läs Mer

Hur fixar jag Windows Store-fel 0x80D05001?

Hej, jag har fått felkoden 0x80D05001 när jag försöker ladda ner och installera appar från Windows Store. Jag har installerat uppdateringen för några månader sedan, så det betyder att jag inte kan ha det senaste Läs Mer

Upptäck de bästa sätten att spela in Overwatch-spel

När du spelar Overwatch på din PC kanske du vill spela in spelet för att se det senare. Lär dig det enkla sättet att spela in OverWatch-höjdpunkter här! Läs Mer

Bästa och funktionella 10 Dailymotion alternativa webbplatser

I den här artikeln kommer du att upptäcka 10 strömningssajter som Dailymotion och använda dem som ett substitut för att hitta fler videor, filmer och dokumentärer. Läs Mer

Fix Cyberpunk 2077 kraschar: Flatlined, CE-34878-0-fel och låg FPS

Hej, jag har väntat på Cyberpunk 2077-släpp i nästan ett decennium. Nu när det släpps älskar jag spelet, men konstanta kraschar och låga fps förstör mycket roligt för mig. Finns det något som kan Läs Mer

Hur fixar jag startpunkten hittades inte i Windows?

Hej, jag behöver hjälp. När jag försöker öppna program får jag ett fel som heter programnamn.exe - Entry Point Not Found. Det här är ganska irriterande eftersom jag inte kan använda hälften av programmen på min dator. Finns det Läs Mer

Hur fixar jag SystemSettingsAdminFlows.exe-fel på Windows 10?

Varför får jag kontinuerligt ett popup-fönster som ber om en administratörsanvändare och rapporterar att SystemSettingsAdminFlows.exe ska brytas? Detta händer när jag försöker öppna ett slumpmässigt dokument, en bild eller någon annan fil. Jag kör Windows 10. Snälla hjälp! Läs Mer

Hur använder jag Shade Ransomware Decryption Tool?

Igår öppnade jag en e-postbilaga och installerade Shade ransomware, som jag förstår nu. Jag misstänkte att det här e-postmeddelandet kan vara skadligt, men nyfikenheten vann, och jag öppnade det dumma e-postmeddelandet ... Nu kan jag inte komma åt data / Alla filer har .no _more _ransom Läs Mer