Hur fixar jag Windows 10 Update Error Code 0x8024002E?

Microsoft går verkligen på mina nerver! När ska de fixa dessa Windows 10 Update-fel? Det är förmodligen en femte gång på flera månader när jag stöter på ett felmeddelande under installationen av en uppdatering. Den här gången, Läs Mer

Hur fixar jag Microsoft Edge som inte öppnar PDF-filer?

Hej. Sedan installationen av Creators Update (V1703) slutade Microsoft Edge att öppna PDF-filer. Jag försökte återställa standardappar, men det hjälpte inte. När jag klickar på en PDF-fil när jag surfar får jag felmeddelandet att detta Läs Mer

Hur fixar jag Windows Update-fel 0x800704c7?

Hej, min Windows 10-dator uppdateras vanligtvis automatiskt. Nyligen kunde uppdateringarna inte ha installerats på grund av 0x800704c7-felet. Några råd om vad du ska göra nu? Tack. De flesta vanliga datoranvändare ändrar inte standardinställningarna för Läs Mer

De bästa sätten att styra Broken Screen Android från PC

Om din Android-skärm är trasig, följ bara riktlinjerna här för att styra trasig Android från PC. Du kan nu använda din telefon via PC-skärmen. Läs Mer

Hur fixar jag uppdateringsfelkod 0x800703f1 på Windows 10?

Hej, jag har ett problem som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Nyligen kan mina Windows-uppdateringar inte tillämpas, eftersom systemet returnerar felet 0x800703f1. Några råd om detta tack? 0x800703f1 felkod är Windows OS-specifik och endast Läs Mer

Hur fixar jag Windows Update-fel 80243004?

Hej. Jag kör Windows 7 på min stationära dator och Windows 10 på den bärbara datorn. För en tid sedan har jag hittat ett problem på min Win 7-dator. Ingen av Windows-uppdateringarna kan köras på grund av felet 80243004. Läs Mer

Hur fixar jag DNS-servern svarar inte?

Hej, jag flyttade nyligen till en ny lägenhet och hade bråttom att skapa en internetanslutning, eftersom jag behöver det för jobbet. Men när jag försökte ansluta till WiFi fungerade det inte. Så jag sprang Läs Mer

Hur åtgärdar du 'Misstänkt upptäckt av Ransomware-aktivitet'?

Idag genererade Chrome en skrämmande popup-varning, som rapporterade ett fel 0x8007042C och 'Misstänkt Ransomware-aktivitet.' Ingen av de personliga filerna har krypterats ännu och webbläsaren, efter en tvingad omstart, fungerar bra. Ska jag oroa mig? Om du får Läs Mer