Hur fixar jag Windows 10 Update-felkod 0xc1900204?

Hej. Jag har försökt uppdatera Windows 10 och jag stötte på problemet. När nedladdningen av en uppdatering är klar fick jag ett fel. Kan du hjälpa mig att fixa felkod 0xc1900204? Windows 10 Update felkod 0xc1900204 Läs Mer

Hur man löser Blue Screen Error 0x0000003b

Försöker du starta upp din dator till Windows men bara för att se den blå skärmen som visar stoppfelet 0x0000003b? Den här artikeln kommer att lära dig hur du fixar det. Läs Mer

Hur uppgraderar du ditt grafikkort?

Hej, mitt grafikkort bröt nyligen, så jag undrade hur jag skulle hantera den här situationen. Naturligtvis vet jag att jag behöver köpa en ny, även om jag inte är säker på hur jag byter grafikkort korrekt (jag köpte min Läs Mer

Den ultimata listan över spelwebbplatser för videostreaming

Den här artikeln innehåller de bästa 8 webbplatserna att använda för streaming av videospel. Detta inkluderar Twitch, YouTube Gaming, Facebook Gaming, etc. Läs Mer

Hur fixar jag DXGI _ERROR _DEVICE _REMOVED på Windows 10?

Hej. Jag installerade nyligen Windows 10 om när jag installerade ett nytt moderkort, och allt verkade bra först. Jag brukade spela Arma III och Battlefield utan några problem innan ominstallationen. Men nu får jag spelkrascher varje Läs Mer

Topp 10 webbplatser som Yesmovies för att enkelt streama filmer

Du kommer att upptäcka webbplatser för gratis streaming av filmer som YesMovies för att titta på tusentals filmer och TV-program från din dator eller mobila enhet. Läs Mer

Hur man löser skuggspel spelar inte in problem [5 effektiva sätt]

Har du upplevt att ShadowPlay inte spelar in ljudproblem på sistone? Eller kommer den helt enkelt inte att spela in ordentligt som den gjorde tidigare? Oroa dig inte längre, för vi beskriver de fem bästa lösningarna för att fixa det. Läs Mer

Hur tar jag bort ditt Snapchat-konto?

De flesta av mina vänner är beroende av Snapchat. För ett par veckor sedan skapade jag ett konto också och testade appen, men det involverade mig inte så illa. Jag föredrar att använda andra sociala nätverk och meddelandeprogram, så Läs Mer