Hur fixar jag felkod 0x80070520 på Windows 10?

Behövs hjälp! Xbox live på Windows10 slutade fungera. Felkod 0x80070520. För några dagar sedan installerade jag om Windows från grunden på grund av flera problem i systemet. Varje gång jag försöker logga in med Microsoft Store eller Xbox App, Läs Mer

Hur fixar jag iTunes-fel ”Det finns ett problem med detta Windows-installationspaket?”

Jag försöker installera iTunes på min Windows 10-dator, men installationen misslyckas med ett fel 'Det finns ett problem med detta Windows-installationspaket. Ett program som krävs för att denna installation ska slutföras kunde inte köras. ' Varför? 'Där Läs Mer

Hur avinstallerar jag AccuWeather?

Hur kan jag ta bort AccuWeather från min telefon? Jag är en Android-användare; Men jag tappade appens förtroende på grund av de senaste sekretessrelaterade problemen. AccuWeather är en av de mest populära väderapplikationerna. Den är kompatibel med Läs Mer

6 mest tillförlitliga bildwebbplatser som Pexels på Internet

Den här artikeln visar de bästa Pexels-alternativen som du kan använda för att ladda ner bilder online gratis. Kolla och få dina favoritbilder gratis! Läs Mer

Topp 10 webbplatser som Movie4K för strömmande filmer

Om du letar efter alternativ till Movie4K för att titta på filmer och TV-program online, kolla in de bästa filmsajterna som recenseras här. Läs Mer

Skäl och sätt att åtgärda YouTube-video som inte bearbetas

YouTube tillåter alla användare att dela sitt innehåll med världen. Men ibland dyker det upp fel. Här är sätten att fixa YouTube-videor som inte bearbetas. Läs Mer

Hur man laddar ner video från BBC

BBC har fantastiska videor av nyheter eller andra på daglig basis, här delar vi flera effektiva sätt att ladda ner video från BBC smart. Läs Mer

10 bästa webbplatser att lyssna på musik gratis på Internet

Njut av grooving med de 10 bästa sidorna för att lyssna på musik online utan att ladda ner? Kolla in den här artikeln när vi har granskat och sammanställt dem bara för dig! Läs Mer