De bästa 5 videonedladdningsalternativen

Här kommer vi att presentera några bättre DownloadHelper-alternativ för att ladda ner videor i Chrome, Safari, Firefox, etc. med mångsidiga funktioner. Läs Mer

Bästa 6 videoredigerare med delad skärm 2021

Vi presenterar de mest pålitliga verktygen för hur man gör en video med delad skärm inom några få steg. Följ guiderna för att dela upp dem korrekt. Läs Mer

Hur fixar jag Windows-aktiveringsfel 0xc0020036?

Hej. Jag försökte uppgradera till Windows 10 från Windows 8.1 idag. När jag är klar har jag fått ett konstigt fel 0xc0020036, som hävdar att jag inte kör Windows-versionen utan kärnan. Jag köpte Windows från den officiella butiken tillbaka Läs Mer

Bästa sätten att ladda ner Jamendo-musik till MP3

Upptäck hur du enkelt laddar ner Jamendo-musik på Windows och Mac och njut av musiken var som helst när du är på språng. Läs Mer

Metoder för hur man åtgärdar Instagram-videor som inte spelas upp

Frustrerad med Instagram kan video inte spela? Prova dessa lösningar för att hjälpa dig så att du kan njuta av att titta på videor på dina Instagram-flöden. Läs Mer

5 mest praktiska och pålitliga AllToMP3-alternativ

Upplev att lyssna på en låt smidigt eftersom du kommer att lära känna de mest tillgängliga AllToMP3-alternativen som du kan använda för att streama musik offline. Läs Mer

Hur fixar jag “Windows Health is Critical” -felet?

Idag får jag “Windows Health is Critical” -felet på Chrome, som kraschade webbläsaren och inte lät mig avsluta. Jag använder Windows 10, som har uppdaterats för några dagar sedan och fungerar bra. Ska jag oroa mig? Läs Mer

Hur fixar jag filsystemfel (-1073741819) i Windows 10?

Hej, jag har problem med installationen av nya program på min Windows 10-dator. Jag ser ett meddelande om att det har något att göra med filsystemfel (-1073741819). Är det något seriöst? Ska jag vara orolig? Och de flesta Läs Mer