Bästa 10 musikvärdiga ljudförstärkaren Windows 10

Förstärk inte festens stämning med låg volym. Använd en ljudförstärkare för PC för att fortsätta röra på och slänga celebra låtar. Läs Mer

Hur fixar jag felkod 0xc1900208 för appinkompatibilitet på Windows 10?

Det är redan två veckor när jag försöker installera Windows 10 Creators Update, men förgäves. Installationen startar men fryser så småningom och genererar en popup-varning som indikerar en felkod 0xc1900208. Inga andra specificiteter tillhandahålls, så jag Läs Mer

Hur fixar jag RDR _FILE _SYSTEM (0x00000027) fel på Windows 10?

Hej, jag har haft problem med min dator i flera veckor nu. Jag snubblar ständigt över systemkraschen som orsakats av RDR _FILE _SYSTEM (0x00000027) -felet, som inträffar cirka fyra till fem gånger i timmen. Jag använder Windows 10 Läs Mer

En snabbguide för användare att spela in GoToMeeting på Win/Mac

Trött på att göra anteckningar under en GoToMeeting-konferens? Varför inte testa att spela in GoToMeeting? Lär dig hur genom att läsa det här inlägget. Läs Mer

Hur man laddar ner videor från Lynda & LinkedIn Learning

Den här artikeln avslöjar några effektiva sätt att ladda ner kurser från Lynda och LinkedIn lärande så att du kan titta på videorna offline. Läs Mer

De 10 bästa webbplatserna som liknar 9GAG för visning av memes

Här är de mest besökta webbplatserna som 9GAG för att leta efter nya memes. Dessa webbsidor kommer säkert att få dig att skratta och glad. Läs Mer

Hur fixar man hkcmd.exe-fel i Windows?

Jag har ett problem med meddelandet 'Kan inte hitta c: \ winnt \ system \ hkcmd.exe'. Det dyker upp på min skärm. Hur fixar jag det? Hkcmd.exe är en körbar fil som är utformad för att hjälpa till att styra kortkommandon i Windows-operativsystemet. Denna .exe-fil [ref en-2] Läs Mer

Hur fixar jag felkod HT201165 på Mac OS X?

Snälla hjälp! För några dagar sedan har jag fått ett popup-fönster från alert.apple-error.com. Det står att någon har försökt hacka min dator och att jag bör vidta omedelbara åtgärder för att förhindra att hackare stjäl mina personuppgifter. där Läs Mer